Beste collega, Beste student,
De Algemene Unie van Verpleegkundigen van België (AUVB-UGIB-AKVB) komt naar u toe!
Vanaf maandag 20 maart tot zaterdag 1 april 2023 trekken vrijwilligers van de AUVB doorheen de 10 provincies van België en Brussel-Hoofdstad. We willen informatie over de beroepsverenigingen voor verpleegkunde, over de koepelorganisatie en over het beroep van verpleegkundige dichter bij jullie, beoefenaars van de verpleegkunde brengen.
In Vlaanderen, waar u ook vertoeft, Brugge, Gent, Hasselt of Roeselare, …, u kunt ons ontmoeten om uw vragen te stellen!
Tijdens ons bezoek bieden we u informatie over de deontologische code voor verpleegkundigen, over onze voorstellen in het door de AUVB opgemaakte attractiviteitsplan voor de verpleegkunde, over de meerwaarde van lidmaatschap bij beroepsverenigingen voor het verpleegkundig beroep en we belichten het belang van de beroepsorganisaties voor de dagdagelijkse praktijk en voor de kwaliteit van de verpleegkundige zorg.
Ook zullen we ingaan op actuele vragen over verpleegkundige, zoals de Kwaliteitswet, de lopende discussies over de totstandkoming van een nieuw profiel voor verpleegkundigen, het bestaan en de standpunten van de Federale Raad voor verpleegkunde, de Technische Commissie voor verpleegkunde, enz.
Meer informatie vindt u op onze Facebookpagina Auvb- Ugib-Akvb en onze website www.auvb.be.
Deel de informatie! – Praat erover in je omgeving!
We kijken alvast uit naar uw aanwezigheid!!
Meer informatie over data en plaatsen:
Over de AUVB